Byblos tæppe i bomuld & polyester 225 x 160 cm – Elfenben

2.999 kr.

Oplev luksus med det smukt vævede Byblos tæppe i bomuld og polyester. Skab en hyggelig atmosfære i dit hjem med dette elegante tæppe.

Køb her

Varenummer (SKU): 7108800686073665 Kategori:

Dette Byblos tæppe i bomuld og polyester er et sandt mesterværk inden for interiørdesign. Skabt af det anerkendte hollandske brand Richmond Interiors, kombinerer dette tæppe æstetik og funktionalitet på en enestående måde.

Med en sammensætning af 30% bomuld og 70% polyester tilbyder dette tæppe det bedste fra begge verdener. Bomuldens blødhed og holdbarhed kombineret med polyestrets modstandsdygtighed mod pletter og slid gør dette tæppe til et ideelt valg til ethvert hjem.

Den elfenbensfarvede nuance tilføjer en touch af elegance og raffinement til ethvert rum. Uanset om det placeres i stuen, soveværelset eller kontoret, vil dette tæppe øjeblikkeligt forvandle rummet og tilføje en følelse af varme og hjemlig hygge.

Med en imponerende størrelse på 225 x 160 cm tilbyder dette tæppe rigelig dækning og mulighed for at skabe et visuelt statement i rummet. Bemærk dog, at der kan være en mindre variation i størrelsen på op til 5 cm, hvilket kun tilføjer til tæppets unikke charme.

Uanset om du ønsker at tilføje et touch af luksus til dit hjem eller leder efter det perfekte værtsgave, vil dette Byblos tæppe i bomuld og polyester helt sikkert imponere. Invester i kvalitet, stil og komfort med dette fantastiske tæppe fra Richmond Interiors, og skab et rum, du vil elske at vise frem.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Byblos tæppe i bomuld & polyester 225 x 160 cm – Elfenben”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.